Hajduné Vancza Valéria

Hajduné Vancza Valéria

Első diplomámat 2004-ben a Szent István Egyetem Jászberényi Főiskolai Kar nappali tagozatán, tanító szakon vizuális nevelés műveltségi területen szereztem. Tanulmányaim befejezése után pályakezdő tanítóként visszakerültem a volt iskolámba, az ároktői Dr. Mészáros Kálmán Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda intézményébe, ahol mai napig dolgozom. 2009-ben az Eszterházy Károly Főiskolán szakvizsgát tettem egyéni bánásmódot igénylő gyermekek fejlesztőpedagógiája és vezetői feladatokra felkészítés szakirányokon. Jelenleg szintén az egri főiskola végzős hallgatója vagyok fejlesztő-differenciáló szakpedagógia szakirányon.
Pedagógiai munkám során törekszem minden olyan programban, vagy projektben részt venni, mellyel szebbé és gazdagabbá tehetem az ároktői roma és nem roma gyerekek életét. Úgy érzem a lelkesedés, empátia, szeretet mellett a kellő tájékozottság, és a jól képzettség megerősíthet munkámban.
Nagyon hasznosnak tartom, hogy nemcsak megyei szinten, hanem az ország szinte minden részéből érkező roma mentorokkal, kollégákkal tapasztalatokat cserélhetünk, megvitathatjuk a közös gondjainkat és feladatainkat. Az a tudat, hogy nem vagyunk egyedül, az, hogy mennyi tenni akaró, utat kereső kollégám van, erőt ad, és igazol is egyben.

Helyszín

Ároktő
Magyarország
47° 43' 50.826" N, 20° 56' 32.4024" E
Bhim Rao Egyesület © 2002-2010 | Minden jog fenntartva. Drupal theme by Kiwi Themes.