Tanoda Hálózat

Egyik alapvető célunk a hátrányos helyzetű cigány és nem cigány fiatalok általános iskolából középiskolába, illetve középiskolából a felsőoktatásba való bejutásának, valamint sikeres helytállásának elősegítése. A cél eléréséhez vezető út egyik legfontosabb építőköve tanodáink működtetése.

Tanoda Hálózat

SZIROMNYI

Sziromnyi projektünket 2019 második felében kezdtük meg Szendrőládon, mellyel 24 hónapon keresztül segítjük a településen élő roma lányokat. A lányok számára motiváló, magas színvonalú iskola utáni tevékenységeket biztosítsunk ezeken az alkalmakon.

ITscool

Magyarország egyik legszegényebb régiójában lévő Szendrőlád településén a legmodernebb programozási ismereteket sajátíthatják el a településen mélyszegénységben élő gyerekek. A program Egyesületünk és két nemzetközi vállalat összefogásával indult.

Ringató Biztos Kezdet Gyerekház

Európai uniós forrásból megvalósuló gyerekházunk létrehozásával egy olyan, szakmai segítőkkel működő támogató közeg kialakítása volt a célunk, amely a szülők aktív bevonásával, szülői kompetenciáik erősítésével készíti fel a nehéz sorsú kisgyermekeket az óvodai környezetbe való beilleszkedésre.

Biztos Kezdet Gyerekház (BKGY) Infra

A Gyermekvédelmi Törvényben lefektetett infrastrukturális követelményeknek megfelelő gyerekházunkat uniós forrásból alakítjuk ki. Így egy modern, integrált térben várjuk a családokat, többek között játszószobával és fejlesztő eszközökkel.