Köszönet és hála

2020-12-19

Karácsonyhoz és az év végéhez közeledve köszönjük szépen Minden Munkatársunknak, hogy ebben a nehéz, járvány miatti veszélyhelyzetben is kitartóan és kiváló szakmaisággal végezte munkáját. Szolgáltatásainkat így egész évben színvonalasan tudtuk nyújtani a hozzánk járó gyerekek és családok részére. Munkatársaink nélkül szervezetünk nem tudna ilyen nagyszerűen működni, hiszen pedagógusaink, mentoraink közvetítik mindazokat az értékeket a szolgáltatásainkat igénybe vevők felé, melyekben szervezetünk minden tagja hisz. Ezek a következők: a segítőkészség, az emberség, az együttműködési készség, a kötelességtudat, a munkaszeretet, a nyitottság, az összhang, egymás iránti tisztelet és az egymásra figyelés. Szeretnénk, hogy a gyermekeink ismerjék és büszkék legyenek mindazokra az értékekre, melyeket szervezetünk közvetít. Azokra az értékekre, melyek meghatározzák az ember egyéniségét és kultúráját, ami végigkíséri az egyén egész életét.

A 2020-as évben a nehézségek ellenére, sikeres éven vagyunk túl, hiszen a tanodáinkban, a biztos kezdet gyerekházunkban és számos egyéb programunkon keresztül több száz hátrányos helyzetű tanulónak és családjaiknak tudtunk segíteni. Az Együttműködő és Támogató Partnereink segítségével támogattuk a családokat nem csak szolgáltatásainkon keresztül, hanem élelmiszer adományokkal is.

Hálásan köszönjük a Munkatársak segítőkész és értékközvetítő hozzáállását, valamint köszönjük a bizalmat a Támogatóinknak és az Együttműködő Partnereinknek!

Nem könnyű a járványhelyzet miatt ünnepi hangulatot teremteni és úgy ünnepelni, mint az előző években, hiszen tudjuk, hogy nagyon sokan kerültek rossz és még rosszabb helyzetbe a környezetünkben élő családok közül. Ennek ellenére úgy gondoljuk, meg kell állnunk egy pillanatra és vissza kell tekintenünk a 2020-ban végzett munkánk eredményeire.

Szeretnénk hálásan köszönetet mondani Minden Munkatársunknak a fáradhatatlan munkájáért. Azért, hogy a programjainkban részt vevő gyerekekkel mindig szeretettel foglalkoznak. Köszönjük, hogy kockáztatva az egészségüket, szabadidejüket feláldozva mindig azon fáradoztak velünk együtt, hogy hogyan tudunk közösen még többet segíteni a településeinken élő családoknak, gyermekeknek.

A szolgáltatásainkban dolgozó minden Munkatársunknak az egész évben végzett áldozatos munkáját egy ajándékcsomaggal köszöntük meg év végéhez közeledve.

A 2021. évre sok boldogságot, egészséget és sikereket kívánunk Minden Munkatársunknak!

Bhim Rao Egyesület vezetősége