Logiscool 2021-2022. tanév évzáró rendezvény

2022-06-12

A Logiscool 2021-2022. tanévét Kónya László, a Deutsche Telekom IT Solutions Hungary Kft. ügyvezető igazgatója, Őrffy Zsolt a cég pénzügyi ügyvezető igazgatója, valamint Káló Károly a BHIM RAO Egyesület elnöke zárta le.

A Deutsche Telekom IT Solutions Hungary Kft. és a BHIM RAO Egyesület együttműködésének köszönhetően 2019. szeptember 26-án indult el Szendrőládon hátrányos helyzetű általános iskolás diákok számára a Logiscool programozás oktatás. Az élményalapú, játékos programozás oktatás egy egyedi oktatási módszer, amely során a gyerekek új gondolkodásmódot tanulnak, fejleszti az analitikus és logikus gondolkodást, a kreatív és kognitív készségeket. A program az újítással kapcsolatos gondolkodás elmélyítésével, szélesítésével, az új gondolatra épített módszerekkel, sok tehetséges fiatallal meghatározó eredményeket ért el és érhet el a jövőben.

A záró rendezvényt a szendrőládi gyerekek meglepetés produkciója, továbbá a Karaván Família cigány folklór együttes műsora koronázta meg.

A gyerekek nevében is köszönjük a DT-ITS által átadott ajándékokat. Továbbá köszönjük az DT-ITS önkéntes tanárainak az állhatatos munkáját, a lehetőséget, hogy a szendrőládi gyerekek részesei lehetnek a programnak.

„Van mire építenünk, van mit átadnunk a világnak"